Названо ТОП-5 найжадібніших до палива вживаних кросоверів, які розорять вас на заправці

Висока продуктивність та розкіш можуть мати свою ціну, особливо коли справа стосується витрати палива. Вживані кросовери з великим апетитом до бензину являють собою не тільки спортивні та розкішні автомобілі, а й значні витрати на заправку. Експерти видання SUVNews представили список із п’яти моделей, які, незважаючи на свою вражаючу продуктивність, можуть вдарити по гаманцю через високу витрату палива.

Jeep Grand Cherokee SRT (2014-2021):
Цей м’язистий кросовер від Jeep пропонує потужні двигуни та високу продуктивність. Однак, за всю свою міць, він має досить високу витрату палива, що може вплинути на ваш гаманець при поїздках.

Dodge Durango SRT (2018-2021):
Ще один агресивний кросовер із високою продуктивністю від Dodge. Durango SRT забезпечує енергійні характеристики та приголомшливу динаміку, але разом з цим і висока витрата палива, що може стати фактором, що ударяє по вашому бюджету.

Mercedes-Benz GLE 63 AMG (2016-2021):
Легендарне поєднання розкоші та потужності від Mercedes-Benz у виконанні AMG. GLE 63 AMG забезпечує чудову продуктивність та розкіш, але його потужні двигуни та важка вага призводять до високої витрати палива.

Land Rover Range Rover Sport SVR (2014-2021):
Цей кросовер від Land Rover поєднує у собі розкіш та спортивні характеристики. Здатний на високі швидкості та потужні прискорення, Range Rover Sport SVR також відомий своїми великими витратами палива.

Ford Explorer ST (2020-2021):
ST-версія Ford Explorer пропонує спортивні характеристики та потужні двигуни. Однак, за всю свою продуктивність цей кросовер має схильність до споживання палива, що може збільшити витрати на його експлуатацію.

Ці кросовери пропонують видатну продуктивність та розкіш, але разом з цим йде висока витрата палива, що слід враховувати при плануванні купівлі та експлуатації.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти