Найпопулярніші кросовери з пробігом в Україні: їх розкуповують як гарячі пиріжки

Кросовери стають невід’ємною частиною автомобільного ринку в Україні, привертаючи увагу автолюбителів своєю прохідністю, економічністю та комфортною посадкою. За даними Асоціації автовиробників України, 2023 року частка SUV на ринку зросла до 52%, відзначаючи стійкий тренд до зростання інтересу до цього класу автомобілів.

Серед найбільш затребуваних кросоверів на вторинному ринку України виділяються такі моделі:

BMW X5: За минулий рік було куплено 1060 штук цієї популярної моделі, що оцінюється в середньому приблизно $17-700.

Volkswagen Tiguan: Не поступаючись популярністю, Volkswagen Tiguan посів друге місце, з 997 проданими екземплярами. Середня ціна склала близько $25-300.

Hyundai Tucson: Своєю надійністю та доступною ціною Hyundai Tucson завоював третє місце у списку популярних кросоверів, з продажем у кількості 883 штук та середньою ціною близько $8400.

Mitsubishi Outlander: Цей японський кросовер, з 833 проданими штуками та середньою ціною близько $9300, також користується популярністю серед автолюбителів України.

Toyota RAV4: На завершення списку популярних моделей на вторинному ринку стоїть Toyota RAV4, яка заробила репутацію надійного та комфортного автомобіля. Було продано 729 екземплярів середньою ціною близько $32 000.

Ці кросовери мають попит завдяки своїм характеристикам та доступності на ринку, роблячи їх вельми привабливими для автолюбителів в Україні.

Джерело Auto.RIA
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти