Якими марками автомобілів найбільше задоволені водії: опубліковано рейтинг

За даними проекту Consumer Repors, в рамках опитування більш ніж 330 000 автолюбителів було оприлюднено п’ять ключових параметрів, за якими вони оцінювали свої машини: комфорт, задоволення від водіння, місткість, практичність та вартість володіння. У результаті дослідникам вдалося визначити найкращі та найгірші бренди з погляду лояльності власників.

Згідно з результатами дослідження, найвищий рівень задоволеності своїми автомобілями виявили власники Rivian, з 86% опитаних, готових знову купити авто цієї марки. Ця марка відома своїми інноваційними електричними позашляховиками та пікапами, які поєднують у собі високу продуктивність та сучасний дизайн.

На другому місці розташувалася Mini з результатом 77%. Mini – це ікона стилю та унікальності. Її маленькі та яскраві автомобілі пропонують водіям задоволення від водіння та індивідуальний стиль. Бронзу між собою ділять BMW та Porsche, з однаковим показником у 76%. У першому випадку йдеться про динамічні та розкішні автомобілі, які поєднують у собі потужність, елегантність та інноваційні технології. У другому — про спорткари вищого класу, які пропонують неперевершену продуктивність та комфорт.

У той час як лідери цього рейтингу представляють високий рівень якості та задоволеності, у хвості рейтингу виявилися Nissan, Volkswagen та Infiniti, з показниками задоволеності у 55%, 51% та 43% відповідно.

Дослідження також виділило найкращі автомобілі за окремими параметрами. Так, Porsche та Genesis визнані найкомфортнішими, а Tesla та Rivian – найкращими в управлінні. Ram та Lincoln оцінили за місткість, Genesis – за практичність, а Tesla та Hyundai – за вартість утримання.

Ці результати підкреслюють важливість якості, комфорту та задоволеності власників, які відіграють значну роль у формуванні іміджу бренду та його успішності на ринку.

Джерело ConsumerReports
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти