Поки не надто пізно: BMW радить поквапитися з покупкою одного виду автомобілів

З кожним роком автомобілі з механічною коробкою все більше йдуть у минуле. В даний час лише невелика кількість нових автомобілів доступна з ручним перемиканням передач, і, на жаль, цей вид трансмісії скоро може зникнути повністю. У цьому контексті член правління BMW Френк Вебер попереджає, що автомобілі M-серії з МКПП перебувають під загрозою зникнення.

Функціонер підкреслив, що інтерес до автомобілів з механічною коробкою передач поступово згасає через зниження обсягів продажу. Багато автолюбителів, особливо в місцях з високою інтенсивністю трафіку, віддають перевагу автоматичній коробці передач, щоб уникнути незручностей перемикання передач у пробках. Це змушує BMW повністю відмовлятися від постачання автомобілів на «механіці» в деякі регіони.

І хоча в компанії бачать, що більш ніж половина покупців M2 все ще вибирають автомобілі з механічною коробкою передач, загальна картина складається таким чином, що випускати моделі на МКПП скоро стане невигідно. Отже, BMW повідомляє покупців про необхідність придбати такі автомобілі якнайшвидше, поки вони ще доступні.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти