Суцільна ганьба Маска: водії масово скаржаться на новий хіт Tesla, який виявився іржавим брухтом

Нещодавно американська компанія Tesla все ж таки випустила на ринок футуристичний пікап Cybertruck на електричній тязі, який кілька років особисто піарив власник бренду, мільярдер Ілон Маск. Незважаючи на це, машина так не була доопрацьована і вже збирає масові скарги власників, які відзначають одну й ту саму проблему.

Як відомо, випуск Cybertruck відкладали кілька разів через різні проблеми та дефекти. Найбільш надійним здавався кузов автомобіля, який спеціально виконали з нержавіючої сталі. Однак, навіть цей компонент виявився провалом. На тематичних форумах власники стали скаржитися, що після потрапляння під дощ їхні вантажівки почали вкриватися іржавими плямами. Причому відбувається вже за кілька днів.

У сервісних центрах Tesla відомо про цю проблему, але співробітники не знають, що з нею робити. Жодних інструкцій від керівництва боротьби з корозією кузова вони досі не отримали. Власників електоркара, за надійність якого ручався особисто Ілон Маск, просять просто зачекати на невизначений період часу.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти