Байден сів за кермо культового спорткара і розігнався до 190 км/год: відео

Президент США Джо Байден, незважаючи на свій 81-річний вік і регулярні глузування політичних конкурентів з його ментального здоров’я, продовжує залишатися активним автомобілістом і навіть гонщиком. Днями політик узяв участь у драг-рейсингу, взявши собі в суперники Майкла Пауелла, сина колишнього американського держсекретаря Коліна Пауелла.

Байден сів за кермо свого класичного Corvette 1967 року, який отримав як весільний подарунок від батька. Зелений кабріолет із 5,35-літровим 350-сильним двигуном став символом його пристрасті до швидкості та автомобілів.

Пауелла-молодший вирішив узяти у Байдена реванш за свого батька, який програв майбутньому президенту США 2016 року. Пауелл-старший помер три роки тому. Незважаючи на жорсткий контроль з боку охорони, американський лідер зумів розігнати свій раритетний Corvette до позначки в 190 км/год. Самі перегони при цьому Байден програв.

Також політик сів за кермо пікапа F-100 1978 року випуску, який поставили на електричну тягу. Байден похвалив потужність автомобіля і миттєвий крутний момент. Також він звернув увагу на відсутність шуму від вантажівки, яка виявилася “до біса тихою”.

Джерело Autoblog
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти