ТОП-7 найгірших гібридних автомобілів, які варто обходити стороною

Коли справа доходить до вибору гібридного автомобіля, важливо знати, на що ви витрачаєте свої гроші. Сайт GOBankingRates проаналізував широкий спектр гібридних моделей і виявив кілька, від купівлі яких краще утриматися. Ці моделі, попри свою екологічність, мають певні проблеми, про які варто знати потенційним покупцям.

Ford Fiesta Hybrid:
Роки випуску: 2020
Проблеми: Модель Ford Fiesta Hybrid мала звіти про проблеми з трансмісією та системою електроніки. Деякі власники також повідомляли про проблеми з надійністю та якістю збірки.

2020 Ford Escape Hybrid:
Роки випуску: 2020
Проблеми: У деяких власників Ford Escape Hybrid виникали проблеми з системою охолодження та гальмівною системою. Також були відзначені проблеми з електронікою і загальною надійністю.

Nissan Pathfinder HEV (гібридний електричний варіант):
Роки випуску: 2014-2015
Проблеми: Nissan Pathfinder HEV мав проблеми з батареєю та системою електроживлення. Власники також повідомляли про проблеми з трансмісією та двигуном.

Volkswagen Touareg Hybrid:
Роки випуску: 2011-2015
Проблеми: У моделі Volkswagen Touareg Hybrid виникали проблеми з електрикою і надійністю системи гібридної трансмісії. Також були відзначені високі витрати на обслуговування і ремонт.

Chrysler Pacifica Hybrid:
Роки випуску: 2018
Проблеми: Деякі власники Chrysler Pacifica Hybrid повідомляли про проблеми з батареєю і системою зарядки. Також були відзначені проблеми з якістю збірки і надійністю.

Chevrolet Malibu Hybrid:
Роки випуску: 2018
Проблеми: Модель Chevrolet Malibu Hybrid мала проблеми з системою гальмування та електрикою. Власники також відзначали високі витрати на обслуговування і ремонт.

BMW X5 Hybrid:
Роки випуску: 2017
Проблеми: У BMW X5 Hybrid виникали проблеми з електронікою та системою гібридної трансмісії. Також були відзначені високі витрати на обслуговування і ремонт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти