Краще купувати з пробігом: 6 автомобілів, які швидко знецінюються після купівлі

Обираючи автомобіль, багато споживачів прагнуть придбати транспортний засіб, який буде довговічним і має високу вартість вторинного продажу. Однак є категорія автомобілів, які втрачають у ціні значно швидше, ніж інші. Тому купувати їх краще вже вживаними, ніж новими. Експерти видання GOBankingRates виокремили шість таких автівок, які можуть виявитися вигідними при купівлі з пробігом.

Hyundai Genesis:
Цей дводверний купе з розкішної лінійки Hyundai, незважаючи на свої конкурентні характеристики з Lexus і Acura, втрачає в ціні швидко. Перший рік після покупки Genesis може знецінитися на 38%.

Kia Cadenza:
Цей седан Kia, хоч і є великим і зручним для використання, також втрачає в ціні на 38% за перший рік.

Maserati Ghibli:
Спортивний седан від італійського автовиробника Maserati може привернути увагу своїм розкішним виглядом, але його швидка втрата в ціні (понад 56% за п’ять років) пов’язана з дешевими елементами управління та проблемами надійності.

BMW 7 серії:
Цей розкішний седан пропонує безліч передових технологій, але його висока вартість і сильна конкуренція ведуть до швидкої втрати ціни. За п’ять років BMW 7-ї серії може знецінитися більш ніж на 50%.

Ford Expedition:
Хоч цей великий позашляховик хороший для перевезення сімей, його цінність швидко знижується, приблизно на 50,7% за п’ятирічний період. Споживачі можуть звернути увагу на інші позашляховики, які зберігатимуть свою вартість краще.

GMC Yukon:
Цей надійний сімейний автомобіль, хоч і зручний для перевезення великих сімей, також втрачає в ціні. Перший рік після купівлі Yukon може втратити до 33% своєї вартості через високу витрату бензину та сумнівний пробіг.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти