Американець вийшов із в’язниці і викрав автовоз із Chevrolet Corvette, щоб доїхати додому

23-річний американець Ісайя Вокер потрапив до заголовків місцевих газет, здійснивши один із найдивніших вчинків у своєму житті. Хлопець щойно звільнився з в’язниці і не знайшов кращого рішення, ніж вирушити додому на викраденому автовозі з партією нових Chevrolet Corvette.

Повідомляється, що спочатку Вокер не збирався викрадати транспорт, а лише намагався умовити водія підвезти його. Той відмовився, а оскільки до будинку Ісаї, який звільнився з місць ув’язнення, було без малого 1300 кілометрів, то він вирішив “не церемонитися”, викинув автомобіліста з вантажівки і сів на його місце. Жертва викрадення негайно звернулася в поліцію, яка, прибувши на місце, спробувала домовитися зі зловмисником, але виконувати вимоги патрульних відмовився. У підсумку довелося влаштувати за вантажівкою погоню, за підсумками якої викрадача все ж затримали. Ні автомобіль, ні його вантаж під час події не постраждали.

Вокер пояснив правоохоронцям, що не мав наміру на викрадення вантажівки і 11 нових Chevrolet Corvette, які він перевозив на загальну суму 1,25 млн доларів. Американець зізнався, що просто хотів якнайшвидше дістатися додому. Утім, свій дім він побачить не скоро. Хлопця знову відправили за ґрати, висунувши звинувачення у викраденні.

Джерело The Drive
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти