Названо ТОП-10 марок автомобілів, які водять багатії

Автомобіль, який ви керуєте, часто є візитною карткою вашого статусу та добробуту. Дослідження, проведене найбільшим британським автомобільним продавцем Auto Trader, підтвердило цей факт, виявивши 10 марок автомобілів, які найчастіше обирають люди з доходом понад 75 000 фунтів стерлінгів на рік.

На першому місці списку опинилася німецька марка BMW, власники якої становлять 16% осіб з високим доходом. Німецька преміум-марка Audi посідає друге місце з часткою в 15%, демонструючи високий рівень привабливості для успішних людей.

Однак, крім преміальних німецьких брендів, список також включає й інші відомі марки. На третьому місці опинилася Ford з 14%, а Mercedes-Benz посіла четверте місце, залучаючи 12% власників з високим доходом.

Далі в списку йдуть такі марки, як Toyota і Volvo, що посідають п’яту позицію з однаковою часткою у 8%. На наступних рядках розташовуються Nissan, Vauxhall/Opel і Volkswagen з часткою власників у 7%.

Завершує список Land Rover, який приваблює 6% заможних людей, що підтверджує престижність і привабливість британського виробника в очах успішних індивідуумів.

Джерело Mail
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти