Поляки почали пробивати колеса українським водіям на кордоні: відео

Українські водії, які очікують проїзду через пункти пропуску на кордоні з Польщею, зіткнулися з новою проблемою. Крім блокування доріг польськими фермерами з’явилися факти пошкодження протестувальниками автомобілів українців.

Зокрема, стало відомо, що в районі пункту пропуску “Рава-Руська – Гребенне” поляки стали розсипати на дорозі цвяхи і шурупи. Розрахунок був на те, що українські вантажівки, які в’їжджають до Польщі, проб’ють колеса і не зможуть продовжувати рух. Один з очевидців із числа водіїв, які очікують проїзду, заявив, що це зробили саме поляки, а не сторонні провокатори. Чоловік бачив, як фермери приїхали на місце на пікапі і викинули з багажника гострі предмети.

До місця інциденту прибула поліція та комунальні служби, щоб оперативно зафіксувати те, що трапилося, та усунути наслідки.

Польські фермери блокують україно-польський кордон, протестуючи проти дешевшої української агропродукції, побоюючись конкуренції з українцями. Влада Польщі обіцяє вирішити конфлікт, але якихось активних дій не вживає.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти