Taycan Turbo GT 2025: Представлено найпотужніший серійний електромобіль Porsche

Porsche, всесвітньо відомий виробник спорткарів, представив свій найпотужніший серійний електромобіль – Taycan Turbo GT 2025 року. Ця нова модель, яка обіцяє стати новим еталоном у світі високопродуктивних електромобілів, являє собою злиття вражаючої потужності, передових технологій і легендарної якості Porsche.

Основою Taycan Turbo GT є його потужний електричний двигун, який видає вражаючі 1092 кінські сили і крутний момент вражаючих 1340 Нм. Ці показники роблять його найпотужнішим серійним автомобілем, випущеним Porsche дотепер, і дають змогу досягти швидкості 0-100 км/год лише за 2.8 секунди.

Дизайн Taycan Turbo GT також вражає – адаптивний задній спойлер, антикрило та аеродинамічні елементи надають автомобілю не тільки елегантного вигляду, а й покращують його аеродинамічні характеристики.

Усередині Taycan Turbo GT на водія чекає розкішний інтер’єр, виконаний у найкращих традиціях Porsche. Спортивні сидіння з оббивкою з Race-Tex і шкіри, спортивне рульове колесо GT і різноманітні декоративні елементи створюють атмосферу розкоші та комфорту.

Нарешті, Taycan Turbo GT встановив рекордний час проходження кола на знаменитій гоночній трасі Laguna Seca в Каліфорнії, підтверджуючи свої високі спортивні якості.

Очікується, що поставки Taycan Turbo GT почнуться влітку 2024 року, а його ціна почнеться від 230 000 доларів США.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти