Новий кросовер Kia Sportage показали на перших фото

Корпорація Kia випустила останню версію свого популярного кросовера Sportage в середині 2021 року, і він став доступним для українських покупців.

Майже три роки минуло, що означає, що модель готується до запланованого оновлення. Дизайнери автомобілів з YouTube-каналу “NY Mamooth” вирішили поглянути в майбутнє та продемонструвати, яким буде вигляд рестайлінгового бестселера з Кореї.

Вони використали як основу своїх рендерів шпигунські фотографії Sportage (NQ5), які були зафіксовані кілька днів тому під час тестування в Південній Кореї. Навіть при наявності щільного камуфляжу художники змогли передати дизайн цих машин у своїх зображеннях.

Фото з YouTube-каналу “NY Mamooth”

Однією з основних змін, на які варто звернути увагу в новому Sportage, є оптика. Вона отримає піксельну графіку, що нагадуватиме світлотехнологію електричних кросоверів з лінійки EV, а також зазнає змін у формі світлодіодної смуги денних ходових вогнів.

Також буде перероблений передній бампер, який отримає більше овальних елементів, а решітка радіатора буде переглянута з новим малюнком.

Дизайн оновленого кросовера доповнять нові диски та, ймовірно, трохи перероблені задні фари.

Щодо технічних характеристик, ймовірно, автомобіль залишиться без змін і продовжить використовувати ті ж самі двигуни. Очікується, що прем’єра оновленого Sportage відбудеться до кінця 2024 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти