Нову бюджетну новинку від Hyundai показали у мережі

Hyundai Santa Cruz, яка вже довгий час визнана однією з найпрактичніших легкових моделей компанії завдяки своєму великому багажнику, готується до випуску після модернізації в 2024 році. Пікап, який піднявся на новий рівень, був представлений у мережі для огляду.

Попередні тести оновленого пікапа Hyundai Santa Cruz на 2025 рік вже пройшли на дорозі. Хоча дизайн поки що залишається в секреті, а кузов зберігається в таємниці під щільним покриттям, очікуються значні зміни у зовнішньому вигляді. В Carscoops поділилися своїми припущеннями щодо можливого оновленого дизайну.

Фото: Carscoops

Зовнішній вигляд планують зробити у стилі сучасного кросовера Hyundai Tucson з інтегрованими фарами та Santa Fe з його характерною “квадратною” стилістикою. Також передбачають можливу зміну задніх фар і бампера.

У тестовому прототипі також помітили колісні диски, які раніше не були доступні для цієї моделі. Отже, виробник намагатиметься пропонувати покупцям більше варіантів.

Поки що немає деталей щодо салону нової версії Hyundai Santa Cruz на 2025 рік. Однак ймовірно, він буде використовувати обладнання з кросовера Tucson, який недавно був оновлений. Можна очікувати новий монітор мультимедійної системи та цифрової приборної панелі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти