В Україні випустили новий дизельний автомобіль

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив та відправив до замовника спеціалізований автомобіль для обслуговування та ремонту контактних мереж, повідомили у пресслужбі підприємства.

“Новий автомобіль АТ-70М призначений для оперативного реагування на аварійні ситуації та проведення запланованого технічного обслуговування. Це надзвичайно важливо для забезпечення неперервного функціонування комунального електротранспорту”, – зазначається в повідомленні.

Аварійно-відновлювальний автомобіль АТ-70М має потужність, що дозволяє виконувати складні завдання з ремонту та технічного обслуговування контактних мереж швидко та ефективно.

Спеціальний транспорт забезпечений підйомним краном на даху, що дозволяє робочим бригадам легко досягати необхідної висоти для виконання робіт на контактних мережах. Максимальна вантажопідйомність платформи – 300 кг, а максимальна висота підйому – 6000 мм.

Вантажний відсік автомобіля розділений на дві частини, що дозволяє окремо розміщувати бригаду для ремонту та необхідне обладнання. Також автомобіль оснащений автономною електростанцією з двигуном внутрішнього згоряння, яка забезпечує струм напругою 220 В та потужністю не менше 5 кВт.

Машина оснащена дизельним двигуном потужністю 150 к.с. та 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти