Стало відомо, що найдорожче нове авто у світі коштує 30 мільйонів доларів

На перший погляд може здатися, що визначення “найдорожчого автомобіля у світі” — це просте завдання, але це далеко не так. Кожна людина може дати різні відповіді на це питання, оскільки існують різні категорії: “найкращий новий автомобіль”, “найдорожчий автомобіль, проданий на аукціоні”, “спеціальне або обмежене видання” і так далі.

Однак зрозуміти, який є найдорожчим новим автомобілем у світі, може бути не так важко, оскільки компанія Rolls-Royce нещодавно довела, що вони вміють створювати по-справжньому розкішні автомобілі.

Згідно зі статистикою, середня вартість нового автомобіля у світі складає 48 тисяч доларів, що на 10 тисяч більше, ніж до початку пандемії. Однак найдорожчий новий автомобіль, Rolls-Royce Droptail, коштує значно більше — понад 30 мільйонів доларів.

Було створено три моделі Droptail: білосніжний Arcadia Droptail, один екземпляр у рубінових тонах під назвою La Rose Noire Droptail і один під назвою Amethyst Droptail. La Rose Noire Droptail вважається найдорожчим з трьох, але точна його вартість, так само як і ім’я власника, залишається невідомою.

Представлений у 2021 році, Rolls-Royce Boat Tail раніше вважався найдорожчим автомобілем у світі з ціною в 28 мільйонів доларів, але тепер існують всі підстави вважати, що La Rose Noire Droptail у рубінових тонах коштує значно більше, експерти оцінюють його вартість понад 30 мільйонів доларів.

Джерело autoblog.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти