Найбільший кросовер від Porsche з’явиться вже зовсім скоро

Коли Porsche Cayenne вперше з’явився у лінійці штутгартського автовиробника (у 2002 році), це спричинило серйозний ажіотаж серед фанатів бренду. Протягом більше ніж двадцяти років цей перший кросовер німецької компанії залишається в попиті, приносячи солідні прибутки в казну автовиробника.

Очевидно, що ця авантюра виявилася успішною, і, схоже, Porsche знову готується зануритися у невідомі води. Цього разу компанія планує запустити кросовер, який займатиме вищий сегмент, ніж Cayenne, ставши найбільшим у лінійці SUV німецького автовиробника. Більше того, він буде використовувати передові технології.

Мова йде про абсолютно електричну модель, яка буде збудована на платформі SSP Sport, розробленій інженерами марки. Виробництво цього автомобіля планують наладити на заводі в Лейпцигу.

У Porsche обіцяють, що новий 7-місний кросовер буде мати високу продуктивність, широкий набір функцій автоматизованого водіння і сучасний інтер’єр, який буде оцінений покупцями як у США, так і в Китаї.

Щодо інших деталей про проект наразі немає жодних офіційних відомостей, але з’явилися витоки від внутрішніх джерел. Наприклад, ходять чутки, що новий автомобіль буде унікальним і не схожим на жоден інший Porsche, а також матиме плоску задню частину кузова.

Щодо термінів випуску такого кросовера, наразі немає конкретних даних, але європейське видання впевнене, що автомобіль з’явиться на ринку у найближчі кілька років.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти