В Україні з’явився онлайн-сервіс для перевірки техогляду автомобіля

Центральний сервісний офіс МВС постійно розробляє нові ідеї, щоб покращити свою діяльність і забезпечити більшу доступність та прозорість інформації. У цьому контексті було впроваджено онлайн-сервіс для перевірки протоколу обов’язкового технічного контролю для транспортних засобів, що використовуються для вантажних, комерційних та пасажирських перевезень. Про це повідомлено на офіційному веб-сайті МВС.

Сервіс призначено для перевірки технічного стану транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів та вантажів, таких як автобуси, мікроавтобуси, таксі та вантажівки. Користувачі можуть перевірити наявність та вірогідність протоколу технічного обслуговування за допомогою номерного знаку, номера протоколу ОТК та VIN-коду транспортного засобу.

Сервіс доступний на офіційному веб-сайті Центрального сервісного офісу МВС в розділі “Перевірка документів” – “Перевірка протоколу ОТК”. За допомогою сканування QR-коду, що розміщений на протоколі обов’язкового технічного контролю, можна перевірити протоколи, видані після 9 лютого 2024 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти