Навіщо патрульний торкається рукою машини порушника після зупинки: розкрито поліцейський секрет

У США багато водіїв помічали, що після зупинки автомобіля, патрульні поліцейські обов’язково торкаються їхнього транспортного засобу, перш ніж почати спілкування. Секрет цього дивного “ритуалу” розкрили в SlashGear.

Дотик до задніх ліхтарів автомобіля може здатися незначною дією, але насправді він відіграє важливу роль під час зупинки. Торкання задніх ліхтарів служить двом цілям: ідентифікація і перевірка безпеки.

По-перше, коли поліцейський зупиняє транспортний засіб, він може доторкнутися до його задньої частини. Це дає змогу залишити на автомобілі відбитки його пальців. Якщо водій спробує втекти або якщо трапиться якийсь інцидент, який потребує подальшого розслідування, це допоможе надалі ідентифікувати злочинця.

По-друге, дотик до задніх ліхтарів також слугує перевіркою безпеки. Він дає змогу поліцейському переконатися, що немає небезпеки того, що хтось перебуває в багажнику автомобіля або що задні ліхтарі не були пошкоджені.

Поліцейські зупиняють автомобілі, щоб забезпечити безпеку і дотримання закону. Хоча дотик до задніх ліхтарів може здатися незначною дією, він відіграє важливу роль у цьому процесі. Це ще один спосіб, яким поліція прагне захистити себе і забезпечити безпеку на дорогах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти