Водіям розповіли, що найчастіше “вбиває” кондиціонер у машині

Комфортна їзда в автомобілі влітку без кондиціонера сьогодні немислима. У зв’язку з цим особливо важливо підтримувати цей пристрій у справному стані. Однак багато водіїв не підозрюють, що найчастіше “вбиває” кондиціонер.

Експерти відзначають, що в переважній більшості випадків система кондиціонування повітря виходить з ладу через проблеми з муфтою компресора. Простий вузол із запаяним усередині запобіжником. Його то, як правило, і потрібно замінити в разі поломки. Причому зробити це без заміни всієї муфти практично неможливо. Крім того, слід заново заправити систему. Крім того, слід заново заправити систему. Можливе також заклинювання підшипника компресора.

Фахівці рекомендують достеменно з’ясувати, в чому конкретно була причина несправності. Це важливо для запобігання поломок. Зазначається, що найчастіше проблемою є забитий радіатор охолодження. Його рекомендується промивати перед заміною несправного вузла.

Альтернативою зняттю компресора може стати заміна муфти за допомогою відкручування спеціальної кріпильної гайки. Однак встановлювати її потрібно з особливою точністю. Якщо вдасться це зробити, то достатньо буде лише заправити компресор.

Джерело MMR
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти