Названо ТОП-5 автомобілів, які можуть залишити вас без гроша в кишені

TikTok-блогер nik.cars у себе в блозі поділився висновками про те, які автомобілі можуть стати справжньою “чорною дірою” для ваших фінансів у разі необхідності їх ремонту. У його списку ТОП-5 на першому місці опинився незвичайний лідер, за яким слідують відомі та престижні марки.

На п’ятому місці блогер помістив Porsche Cayenne випуску 2007-2008 років. Незважаючи на свою привабливість і статус, цей кросовер може стати непростим в обслуговуванні та ремонті, що потенційно обернеться значними витратами для його власників.

На четвертому місці – Range Rover, автомобіль, відомий своїми розкішними характеристиками і високою ціною. Однак, як зазначає nik.cars, обслуговування цієї машини також може бути дорогим задоволенням.

Третє місце посіли різні моделі BMW 2003-2005 років випуску, включаючи 3 Series, 5 Series, 7 Series, X5 і X3. Це вказує на потенційні проблеми, пов’язані з автомобілями цих конкретних років випуску.

На другому місці опинився Mercedes S-Class (W221). Незважаючи на свою розкіш і престижність, цей автомобіль також може потребувати значних фінансових витрат на ремонт і обслуговування.

І, нарешті, на першому місці списку – автомобіль, який перебуває в розшуку. Це незвичайний поворот подій, який викликає багато запитань і дає поживу для роздумів. Останнім часом українці часто “горять” на тому, що купують автівки з-за кордону, які згодом виявляються викраденими в Європі або США. У підсумку власники лишаються одночасно і без грошей, і без машини. Не кажучи вже про нерви, які доведеться витратити під час юридичних розглядів з правоохоронцями.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти