Попрощайтеся з пальцями: новий небезпечний дефект нової Tesla шокував водіїв

Американська компанія Tesla знову опинилася в центрі уваги через небезпечний дефект нового пікапа Cybertruck. Незалежні дослідження показали, що багажник розпіареного Ілоном Маском автомобіля під час закриття не реагує на перешкоди, серед яких можуть бути руки власника. Коротше кажучи, якщо ви власник цього електричного позашляховика – з пальцями можете попрощатися.

Водії масово скаржаться на проблеми Cybertruck. У цілій низці відеооглядів на новинку показуються дефекти автомобіля, включно з “відрізання пальців”, на прикладі морквини або огірка. Позашляховики-конкуренти при цьому давно вирішили цю проблему, на що звертають увагу блогери і звичайні автолюбителі.

Проблема стала особливо помітною після того, як допитливі власники виявили, що капот продовжує зачинятися, навіть якщо на його шляху перебувають предмети або пальці. Це викликало побоювання щодо безпеки використання автомобіля, особливо в сім’ях з дітьми.

@jdrou Watch out for your fingers😳 #cybertruck #tesla ♬ original sound – James Drou

Провідний інженер Tesla Вес Моррілл підтвердив цю проблему і запевнив, що компанія вже працює над її вирішенням. Він пообіцяв, що вже найближчим часом Cybertruck отримають оновлення ПЗ “по повітрю”, яке усуне дефект.

Джерело Autoevolution
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти