Найгірші автомобілі Nissan: 5 моделей, які варто обходити стороною

Під час вибору автомобіля надійність є одним із найважливіших критеріїв. Японський автобренд Nissan у цьому відношенні, як правило, вирізняється в кращий бік. Однак навіть у такої шанованої марки є моделі, які мають погану репутацію. Сайт CarComplaints.com склав свій рейтинг надійності автомобілів Nissan, ґрунтуючись на кількості скарг власників на ту чи іншу модель. У підсумку ми відібрали зі списку 5 найгірших авто, які краще обходити стороною.

Nissan Altima: Ця модель виділяється на тлі інших з величезною кількістю скарг власників – 4,814. Її оцінка ненадійності становить 63.62, що є найвищим показником серед усіх моделей Nissan. Власники Altima стикаються з різними проблемами, від двигуна до підвіски.

Nissan Pathfinder: З оцінкою 60.86 і 2,057 скарг Pathfinder також входить до списку найменш надійних моделей Nissan. Власники цієї моделі скаржаться на проблеми з трансмісією та підвіскою.

Nissan Xterra: Має оцінку 42.82 і 1,061 скарг. Власники Xterra також стикаються з проблемами, включно з електричними неполадками і гальмівною системою.

Nissan Rogue: З оцінкою 40.35 і 1,100 скарг, Rogue також входить до списку найменш надійних моделей Nissan. Власники цієї моделі повідомляють про різні проблеми, включно з проблемами з гальмами та електричними системами.

Nissan Maxima: Закриває список з оцінкою 38.28 і 1,351 скарг. Власники цієї моделі також стикаються з проблемами, включно з проблемами з двигуном і електричними системами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти