У поліції відреагували на їзду містом 9-річної доньки блогера за кермом авто: відео

Український блогер зі Львова днями опублікував у себе в соціальних мережах відео, на якому похизувався, як його 9-річна донька їздить за кермом автомобіля містом. Ролі викликало величезний ажіотаж і привернуло увагу поліції.

На представлених кадрах чоловік звертається до підписників: “Так, пацани, потрібно жити. Щоб я сидів спокійно збоку, собака сидів спокійно збоку і доця мене 9 років везла спокійно додому”. При цьому блогер показав салон автомобіля, що рухається населеним пунктом, у якому за кермом справді сидить дитина, яка ледь визирає до керма і ледве дістає до педалей.

У Національній поліції України відреагували на резонансне відео, опублікувавши пост у себе в Телеграм.

“Автор думав, напевно, що це круто і прикольно “так жити”. Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтила. Що було закономірно. Бо це було не круто, а фейспалм. Так, пацани, НЕ потрібно жити”, – йдеться в повідомленні.

Патрульні оперативно розшукали порушника та склали щодо горе-батька одразу два протоколи – за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язку щодо виховання дітей) та ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. У першому випадку 31-річному батькові загрожує до 1700 гривень штрафу, у другому – стягнення вдвічі вище.

Джерело Патрульна поліція України
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти