Дев’ять легендарних моделей Subaru за версією експертів TopGear

Subaru Impreza – це не просто автомобіль, це символ пристрасті, майстерності та безкомпромісного підходу до спорту і технологій. Саме тому експерти TopGear, провівши власне дослідження, дійшли висновку, що найкращими моделями японського бренду є лише різні модифікації Impreza. Вони виділили дев’ять воістину легендарних версій спорткара.

Subaru Impreza STI 22B: Цей широкофюзеляжний автомобіль, випущений у 1998 році на честь 40-річчя Subaru і трьох перемог у WRC, став одним із найбільш затребуваних. Він вирізнявся потужним двигуном, регульованим диференціалом і неповторним стилем.

Subaru Impreza WRX Type RA: Перший Type RA для внутрішнього ринку Японії був призначений для перегонів. Він був легшим, потужнішим і створений для перемоги на трасі.

Subaru Impreza серії McRae: Ця серія, побудована у Великій Британії на честь тріумфу Коліна Макрея на WRC 1995 року, стала однією з багатьох спеціальних моделей Prodrive.

Subaru Impreza RB320: Обмежений тираж цієї чорної красуні було випущено в пам’ять про Річарда Бернса, він вирізнявся підвищеною потужністю і спеціальними поліпшеннями.

Subaru Impreza P1: Цей автомобіль був розроблений, щоб бути неперевершеним, і його стилізацією займався Пітер Стівенс, відомий по роботі над McLaren F1.

Subaru Impreza 555: Перший ралійний автомобіль Impreza, який прийшов на зміну Legacy. Він приніс безліч перемог і тріумфів на трасах по всьому світу.

Subaru Impreza S3 WRC 97: Повністю перероблений у 1997 році, цей автомобіль приніс Subaru титул чемпіона виробника.

Subaru Impreza WRC2003: Іконічна модель blobeye 2003 року принесла Петтеру Сольбергу його єдиний титул WRC у 2003 році.

Ці дев’ять моделей Impreza стали символами інновацій, стилю та успіху у світі автомобілів, утримуючи позицію Subaru як одного з провідних виробників спортивних автомобілів у світі.

Джерело TopGear
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти