Звіряча лють з уцінкою: 5 надпотужних автомобілів до 500 000 гривень

Автомобільний блогер Джонні Брайтон на своєму YouTube-каналі CarWithJB поділився думкою про найкращі потужні автомобілі з пробігом. Експерт виділив п’ять моделей, які на вторинному ринку можна купити за ціною до 10 000 фунтів стерлінгів (близько 500 000 гривень).

Lexus LS600H: Цей седан відомий своїми потужними характеристиками і розкішним інтер’єром, оснащувався 5-літровим V8 двигуном, який дає змогу розганятися до 100 кілометрів на годину за 6,1 секунди. Джонні похвалив розкішний салон автомобіля, який у кращі роки коштував близько 100 000 фунтів стерлінгів.

Audi S8: Цей автомобіль оснащений потужним 5-літровим V10 двигуном, який дає йому змогу розганятися до 100 кілометрів на годину всього за 4,9 секунди. Джонні назвав його ідеальним вибором для тих, хто шукає потужність за невелику ціну.

Range Rover Sport: Цей позашляховик пропонує розкіш і швидкість за свою ціну. Здатність розганятися до 100 кілометрів на годину за 4,8 секунди робить його привабливим варіантом для тих, хто хоче більше від свого автомобіля.

Mercedes ML63 AMG: Цей позашляховик оснащений потужним 6,2-літровим V8 двигуном, який дає йому змогу розганятися до 100 кілометрів на годину за 4,8 секунди. Джонні є великим шанувальником лінійки AMG і не зміг не згадати цю модель, яка хоч і має старомодний вигляд, як і раніше, має привабливий акуратний вигляд.

Jaguar XFR: Цей автомобіль являє собою комбінацію стилю і потужності. Він розганяється до 100 кілометрів на годину всього за п’ять секунд і пропонує чудовий зовнішній вигляд. Джонні описав його як “чудовий на вигляд автомобіль” з інтер’єром “старої школи”.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти