Поліція почала незвично застосовувати автомобілі Tesla для розкриття злочинів

На сьогодні електрокари Tesla є одними з найбільш технологічних на ринку. Опції, що використовуються в них, знайшли застосування не тільки серед автомобілістів, а й у правоохоронців.

Як пише Авто24, американська поліція вже давно стала використовувати функцію Sentry Mode від Tesla, яка записує те, що відбувається навколо машини. Тепер же правоохоронці навчилися використовувати додаткові датчики і камери, які використовуються для автопілота. Вони сигналізують про порушення, коли викрадачі намагаються підібрати ключі або вкрасти машину шляхом розбиття дверного вікна.

Також поліція отримує дані про злочини, скоєні поблизу від місця паркування Tesla. І якщо раніше правоохоронці просто просили власників поділитися записами з камер автомобіля, то тепер все частіше просто евакуюють їх на штрафмайданчик як речовий доказ.

У процесі огляду місця події поліцейські тепер звертають увагу насамперед не на наявність гільз і відбитків пальців, а шукають припарковані поблизу Tesla. Подібні дії вже насторожили власників електрокарів, які дедалі частіше стикаються з тим, що їхні автівки забирають без жодних порушень з їхнього боку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти