Машини військових стоять без ремонту: співробітники СТО не виходять на роботу через облави ТЦК

У Харкові місцеві СТО не можуть передати військовим автомобілі на фронт через те, що механіки підприємств не виходять на роботу. Про це заявив місцевий волонтер Женя Зуб, який повідомив, що причиною того, що співробітники автомайстерень не встигають закінчити ремонт транспорту вчасно, є «ситуація в місті».

Читайте також:

Який рівень обертів потрібно підтримувати, щоб двигун служив «вічно»

Позбавлення прав за неправильний проїзд залізничного переїзду: кому з водіїв воно загрожує

Кого з водіїв поліції заборонено штрафувати за їзду без страхового поліса

Останніми днями в Харкові почастішали випадки жорсткого затримання місцевих жителів чоловіками у військовій формі. Повідомляється, що в деяких випадках невідомі витягують харків’ян призовного віку прямо з їхніх автомобілів на блокпостах. У місті ширяться чутки, що таким чином ТЦК проводять облави на громадян, які ухиляються від військового обліку, проте є інформація, що воєнкоми затримують навіть чоловіків із відстрочкою від призову. Волонтер повідомив, що через побоювання подібних неправомірних дій співробітники СТО, які з початку війни займалися ремонтом техніки для військових, просто не хочуть виходити на роботу. У підсумку критично важливий для фронту транспорт стоїть без ремонту.

За словами волонтера, через облав ТЦК на роботу в Харкові не виходять не тільки автомеханіки, а й багато кур’єрів, вантажників, сантехніків і навіть таксистів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти