Популярний в Україні японський автобренд відкликає понад 700 000 авто через загрозу загоряння

Японська компанія Honda оголосила про відкликання 720 000 автомобілів різних моделей, випущених за останні роки. Відклична кампанія пов’язана із загрозою загоряння, пише Motorbiscuit.

Читайте також:

Як безпечно їздити на автомобілі в дощ: п’ять важливих порад водіям

Десять речей, без яких українцям заборонено керувати автомобілем

Українців відправляють за ґрати після обміну водійських прав: кому загрожує арешт

Відомо, що під відкликання потрапили Honda Accord (2023 – 2025), Honda Accord Hybrid (2023-2024), Honda Civic (2025), Honda Civic Hybrid (2025) і Honda CR-V Hybrid (2023-2025). Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA) повідомляє, що у зазначених авто є проблеми з паливним насосом. Агрегат може тріснути і спричинити витік пального, що своєю чергою підвищує ризик загоряння.

У Honda вже заявили, що несправність мають паливні насоси компанії Hitachi. Проблема полягає в тому, що під час виробництва насоси були занадто туго закручені, через що на них утворювалися тріщини. Характерною ознакою витоку називається запах палива під час прогрівання машини на холостому ходу.

Власникам Honda зазначених моделей рекомендується звернутися до місцевого дилерського центру для обслуговування. Техніки замінять паливний насос безкоштовно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти