Поїхали за новітніми технологіями? Українці відвідали завод HAVAL в Китаї

Компанія «Great Wall Motors» – лідер КНР з виробництва позашляховиків і пікапів організувала прес-тур для журналістів із зарубіжних країн.

Про це пише Твоя МАШИНА з посиланням на сайт Корпорації «Богдан».

В рамках прес-туру журналісти відвідали завод HAVAL в місті Баодін, де змогли ознайомитися з процесом виробництва автомобілів HAVAL, здійснили тест-драйв модельного ряду HAVAL, а також відвідали випробувальний полігон і дослідницький центр з розробки автомобілів на водневому двигуні.

Технічний центр Haval, розташований в місті Баодін, був спроектований відомою німецькою архітектурно-проектною компанією і введений в експлуатацію в 2015 році. На території площею 250 000 кв. метрів розташовані: дослідницький центр, центр пробного виробництва, центр випробувань, центр розробки дизайну, центр обробки даних.

Сьогодні в Технічному центрі Haval працюють понад 10 тисяч співробітників, близько 1000 з них – це провідні вітчизняні та зарубіжні експерти. Дизайн будівлі Центру – це синтез мистецтва і технологій, який дозволяє створити комфортний і затишний простір для персоналу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти