Компанія Haval відкриває в Україні віртуальний шоурум

Компанія Haval в Україні запускає віртуальний шоурум. Відтепер українці мають змогу обрати новий спосіб покупки автомобіля, який відображається у зручних цифрових інструментах вибору авто та можуть придбати автомобіль онлайн.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-службу компанії.

«Орієнтований на інновації,  Haval крок за кроком змінює український автомобільний рітейл та започатковує новий формат продажу автомобілів.  Після забезпечення функціональності офіційного онлайн-складу та онлайн-конфігуратора, Haval відкриває новий етап взаємодії із продуктом», – повідомили у прес-службі.

Зазначається, що віртуальний автосалон можна відвідати з будь-якого місця 24 години на добу.

«Новий формат продажу автомобілів HAVAL робить нас ближче до наших клієнтів, адже таким чином ми надаємо споживачам більш легкий спосіб отримати інформацію про продукт», – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії «Нова енергія України», офіційного дистриб’ютора автомобілів Haval та Great Wall в Україні.

«Разом із запуском онлайн-шоурума ми створюємо новий віртуальний досвід покупки автомобіля, за допомогою якого клієнти HAVAL зможуть зручно орієнтуватися та практично взаємодіяти з продуктами. Відтепер, просто натиснувши на кнопку, Ви зможете опинитись біля обраного автомобіля HAVAL та дослідити елементи його екстер’єру у деталях з будь-якої точки зору. Вказавши на пульт всередині, Ви з легкістю переміститесь в салон автомобіля, де зможете «доторкнутись» до матеріалів обробки салону, дослідити наявні опції та відчути реалістичний розмір сидінь. І найголовніше, це все Ви зможете зробити, не виходячи з дому», – повідомив Ткаленко.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти