Новий Infiniti QX55 дебютує в листопаді

Абсолютно новий кросовер японського преміального бренду скоро з’явиться. 11 листопада Infiniti проведе пряму трансляцію, щоб продемонструвати новачка.

Ще в серпні 2019 року Infiniti анонсувала нову модель під назвою QX55, але автомобіль затримався і дебютує набагато пізніше спочатку запланованої дати, яка була намічена на літо 2020 року. У Infiniti нарешті з’явилися хороші новини, тому що новий кросовер QX55 готується до своєї прем’єри. Японський автовиробник оголосив, що довгоочікуваний дебют QX55 відбудеться 11 листопада 2020 року.

QX55 буде заснований на Infiniti QX50 2020 року, але з більш схожою на купе лінією даху, яка тільки що була представлена на новому зображенні. Це буде перший раз, коли Infiniti запропонує розкішний купе-кросовер з моменту припинення в 2017 році виробництва QX70, раніше відомого як FX.

Infiniti стверджує, що лінія даху і візуальні елементи QX55 натхненні культовим FX, і, ґрунтуючись на єдиному наданому тизерному зображенні, можна побачити, що задня частина виглядає інакше, ніж у QX50, на якому він базується, але не зовсім відрізняється від інших купеподібних позашляховиків, таких як BMW X4 або Mercedes GLC Coupe. Очікується, що під капотом QX55 буде знаходитися той же 2,0-літровий чотирициліндровий двигун VC-Turbo, що і у QX50, з потужністю 268 к.с., що передається на варіатор.

«Крім провокаційного зовнішнього вигляду, QX55 також буде відрізнятися інноваційними технологіями, розробленими для розширення можливостей, залучення та підключення покупців розкішних автомобілів до майбутнього», – відзначили в Infiniti.

Офіційна прем’єра кросовера відбудеться 11 листопада 2020 року. Infiniti пропонує потенційним клієнтам подивитися пряму трансляцію заходу, який, швидше за все, буде здійснюватися віддалено. Infiniti QX55 2022 року надійде в дилерські центри Північної Америки навесні 2021 року і незабаром буде доступний в інших регіонах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти