Renault припинила розробку дизельних двигунів

Renault зупиняє проекти по розробці нових дизельних установок, повідомив технічний директор компанії Жиль Ле Борн, додавши, що такі агрегати віджили свій вік.

«Новий Renault Megane, який ми готуємо до прем’єри в кінці наступного року, стане початком наших нових рішень по електрифікації модельного ряду, – розповів в бесіді з виданням Auto Infos Ле Борн. Дизельні установки залишаться в лінійці, але ми більше не будемо займатися розробкою нових. Ми наближаємося до заходу епохи дизельних агрегатів, і, якщо дотримуватися правил, то через 5 років кожен автомобіль буде в тій чи іншій мірі гібридизований ».

За словами технічного директора Renault, в 2025 році на частку електрокарів буде припадати приблизно 15 відсотків від загальних обсягів продажів, до 2030-го цей показник повинен збільшитися в 2 рази – до 30%.

Нагадаємо, що раніше в рамках заходу eWays компанія Renault представила концепт Megane eVision. Новинка являє собою хетчбек, що поєднує в собі елементи дизайну міських автомобілів, кросоверів і навіть купе. За словами головного виконавчого директора Renault Лука де Мео, Megane eVision на 95% відповідає зовнішньому вигляду серійного варіанту машини, яка стане на конвеєр в кінці 2021 року.

Читайте також: Абсолютно нова Skoda Fabia вийде в 2021 році

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти