Toyota GR Yaris стала серйозним конкурентом для Honda Civic Type R

490 євро забезпечать власника маленького хетчбека додатковими 48 кінськими силами.

Новий спортивний Toyota GR Yaris, представлений в 2020 році, був спроектований спеціально для гонок. Невеликий, але жвавий японський хот-хетч був довгоочікуваним автомобілем, і після виходу виправдав всі очікування.

1,6-літрового двигуна з 268 к.с. цілком вистачає, але вже є варіанти, як підвищити параметри двигуна. Один з них пропонує німецька компанія DTE Systems, яка змогла підвищити потужність майже до рівня Honda Civic Type R (320 к.с.).

Такі результати були досягнуті завдяки зміні управління двигуном за допомогою мікросхеми, яка була створена для спеціальної моделі омологації. Однак поки що невідомо, чи вийде знизити прискорення з 0 до 100 км / год (5,5 с) або збільшити максимальну швидкість (230 км / год).

Нове електронне управління дає автовласникові вибирати між трьома програмами водіння: Sport, Dynamic і Efficiency. Остання програма дозволить знизити витрату палива на 15%.

Також є система «PedalBox», яку можна придбати за 489 євро. Є ще версія Х вартістю 599 євро, яка дозволяє управляти системою за допомогою смартфона.

Читайте також: Названі найекономічніші дизельні авто: не розоряють бюджет і служать ” вічно”

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти