Завод ЗАЗ в Україні буде збирати авто Kia: названо моделі і ціни

В Україні стали відомі ціни на дві нові моделі Kia, які буде виготовляти Запорізький автозавод. Вартість Kia Rio Sedan складе від 427 302 грн ($ 15 235), а Kia Rio X – від 451 287 грн ($ 16 090), передає «Твоя МАШИНА».

Про те, що Запорізький автомобільний завод продовжить випускати нові машини Kia, стало відомо в минулі вихідні на сторінці компанії Kia Ukraine в Facebook. Таким чином, Kia буде третім брендом, який стане партнером ЗАЗ. У минулому році на автозаводі почали виготовлятися деякі моделі Lada і кросовер Renault Arkana.

Kia Rio Sedan і Kia Rio X – це не глобальні моделі. Але якщо раніше вони продавалися тільки на деяких ринках Азії і Росії, то тепер ці моделі з’являться і в Україні. Обидві машини будуть обладнані двома моторами на бензині: 1,4-літровим на 100 к.с. і 1,6-літровим на 123 к.с. До них йде або 6-швидкісна “механіка”, або “автомат”.

Це все відноситься до базових версій в комплектації Classic. У список оснащення також входять дві передніх подушки безпеки, система ESP, підігрів передніх сидінь, кондиціонер, магнітола. У Rio X також присутній підігрів керма.

Kia Rio Sedan і Kia Rio X мають також топові версії з шістьма подушками безпеки, кліматичною установкою, круїз-контролем, мультимедіа з дисплеєм на 8 дюймів, підігрівом задніх сидінь і камерою заднього виду. У Rio X додається ще шкіряний салон. Ціна таких моделей складе відповідно 504 054 грн ($ 17 972) і 544 275 грн ($ 19 406).

Читайте також: Найпопулярніші автомобілі в Україні за січень 2021 року

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти