Бюджетний електричний кросовер Mercedes в Україні оцінили дешевше, ніж в Німеччині

Електрокросовер Mercedes-Benz EQA на українському ринку став дуже бюджетною машиною. Ціна базової комплектації склала 37,8 тис. эвро. Це набагато дешевше, ніж в Німеччині – там вартість становить 47,5 тис. эвро без урахування державних пільг, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Mercedes-Benz EQA надійшов у продаж тільки в січні 2021 року, проте поки не у всіх країнах. Але в Україні продаж офіційно розпочався, так заявило саме представництво Мерседес в Україні.

За ціною, вказаною раніше, можна придбати найпростішу модифікацію – EQA 250. Така машина має мотор на 190 к.с. і батарею ємністю 66,5 кВтг. Запас ходу складає 426 км по циклу WLTP, тобто приблизно 355 км в реальності. Також кросовер оснащений світлодіодною оптикою, адаптивним світлом фар, мультимедіа з навігацією і камерою заднього виду і шкіряної обмоткою керма.

Пізніше з’явиться EQA 350 з мотором на 272 к.с. і електромотором. Така версія моделі на одному заряді зможе проїхати вже 500 км по циклу WLTP.

Варто згадати, що Mercedes-Benz EQA – це другий електричним суббренд EQ. Першим став позашляховик середнього розміру EQC, який виготовляэться з 2018 року. Електрокросовер є родичем паливного Mercedes-Benz GLA другого покоління, але при цьому обидві моделі уніфіковані.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти