Перші зображення недорогого китайського суперника Toyota Prado

У мережу потрапили перші зображення Haval H9 другого покоління. Влітку почнуться продажі в Китаї, а в 2022 році – і в інших країнах, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Агресивна передня частина і тоненька світлодіодна оптика, зробили дизайн більш виразним. Також цікавим ходом, стала інтеграція наконечників вихлопних труб в бампер.

Haval H9 2021 збереже рамну конструкцію, тобто стане недорогою альтернативою Mitsubishi Pajero Sport і Toyota Land Cruiser Prado. Платформою для машини стане Wey Tank 300.

Можливо, у цій же моделі Haval H9 візьме віртуальну приладову панель і тачскрін діагоналлю 12 дюймів, згруповані в один блок. Як і раніше, будуть запропоновані п’ятимісна і семимісна версії.

Позашляховик буде оснащуватися 2-літровим бензиновим турбомотором на 245 к.с., що працює з 8-ступінчастим “автоматом”. Можливо, турбодизель потужністю 190 к.с., теж залишиться на місці.

Повний привід буде доповнений зниженим рядом трансмісії і блокуваннями диференціалів. Також з’явиться система вибору режимів їзди для різних типів дорожнього покриття.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти