Проект української електричної вантажівки СoolOn набирає обертів

Українська компанія Murmuration Technology займається розробкою легкої развозної вантажівки СoolOn з електродвигуном без магнітів. Спочатку це був тизер, а минулого літа проект вже ступив на етап створення самої машини. Тепер з’явилися фото автомобіля з кабіною, передає «Твоя МАШИНА» .

Керівник проекту Віталій Бризгалов каже, що роботи ще багато – машина чекає панелі, двері з дзеркалами, деталі інтер’єру. Зараз головне завдання – прогнати машину на реальних дорогах. Як не крути, а тестові випробування далекі від справжніх умов.

У Murmuration Technology є два варіанти CoolOn: вагою в 1500 кг і 3500 кг. Залишилося знайти бюджет на подальші випробування, сертифікацію та підготовку до виробництва.

На даний момент компанія розробляє з юристами план подальших дій. Треба організувати систему попередніх замовлень на майбутній автомобіль, як в США це роблять з Tesla Cybertruck. Звичайно, до натовпів покупців компанії ще далеко, але все ж є реальні шанси знайти вірних клієнтів, які вірять в розробки.

Розробники сподіваються, що в квітні Верховна Рада прийме законопроекти для підтримки виробників електротранспорту. Ось тоді дійсно можна буде заявити про великі плани на електровантажівку CoolOn.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти