Бренд Volkswagen показав зображення нового крос-купе та безпілотного тягача

Компанія Volkswagen показала кілька ескізів електричного крос-купе і повністю автономного магістрального тягача, що розробляються, передає «Твоя МАШИНА» </ a >.

Електрокар, названий Project Trinity, виглядає як крос-купе з незвичайним аеродинамічним екстер’єром і загостреною кормою. У даній моделі буде реалізовано принципово нова стилістика Volkswagen. Основна увага буде приділена салону.

Електромобіль отримає систему автономного управління четвертого рівня. Машина в більшості випадків зможе сама приймати рішення в залежності від ситуації на дорозі, але при цьому водій зможе взяти керування на себе.

Детальні характеристики не розголошуються. Project Trinity буде грунтуватися на власній платформі, яка відрізняється від нинішньої MEB, на якій побудована вся лінійка ID. Також мають з’явитися принципово нові акумуляторні батареї, що дозволяють поповнювати запас електроенергії за кілька хвилин. Товарна версія планується до 2026 року. До цього компанія представить прототип моделі.

Про проект безпілотної вантажівки поки інформації немає. На представленому ескізі можна побачити логотип MAN. Замість кабіни у вантажівки буде щось на кшталт масивного обтічника. Даний тягач повинен стати повністю автономним транспортним засобом.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти