Duster може стати брутальним позашляховиком: фото

Кросовер Dacia Duster поповнив список проектів німецької компанії Taubenreuther, що спеціалізується на переробці машин. Сімейна компанія заснована в 1966 році і займається модифікацією автомобілів, передає «Твоя МАШИНА» .

Інженери зробили з пікапа Dacia Duster виставкову модель, показавши всілякі поліпшення машини. Причому ці доповнення можна встановити не тільки на пікап, але і на кросовер Duster.

В першу чергу майстри попрацювали над шасі. Машину забезпечили новими пружинами, які можна комбінувати з регульованими Koni. За рахунок цього збільшилася висота пікапа. Також змінили шини на більш підходящі. Ними стали BF Goodrich 235 / 70-16.

Далі фахівці додатково зміцнили днище алюмінієвим листом товщиною 6 мм. Він складається з трьох частин, які монтуються окремо.

Також пікап обладнали лебідкою Warn Axon 55 і додатковим тросом. З’явилася і спеціальна підставка для розміщення багажника або кріплення велосипедів.

Компанія заявляє, що модернізована машина підійде любителям полювання, риболовлі або людям, які займаються сільським господарством.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти