Маск анонсував випуск найшвидшого сімейного автомобіля в світі: набере “сотню” за дві секунди

Власник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив про випуск найшвидшого в світі сімейного автомобіля. Він обіцяє, що автомобіль поб’є рекорди швидкості світу, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Оголошено, що новинка отримає ім’я Tesla Model S (оновлена). Машина буде на сім місць. До слова, варіант на сім місць пропонувався в перші роки виробництва для нової Тесли, але був відхилений. Зараз ідею переглянули.

Маск каже, що це буде найкраща семимісна машина в світі. Вірніше, це буде не просто автомобіль, а «розумний» транспортний засіб. Ще однією особливістю стане неймовірна швидкість, хоча для сімейних авто потужність зазвичай не ставиться в пріоритет. Ілон Маск заявляє, що новинка зможе набирати сотню за 2 секунди.

Крім семи місць машина отримає чотири двері. Хоча не зовсім зрозуміло, як помістяться сім сидінь. Швидше за все, мова йде про встановлені задом наперед сидіннях в багажнику. Дата замовлення поки не оголошена.

До цього Ілон Маск анонсував технологію керування автомобілями Тесла за допомогою смартфона. Також глава компаній збирається зробити майбутні автомобілі літаючими. Мова не йде про політ на висоті літака, але, машина зможе парити в метрі над землею.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти