Опубліковані зображення семимісного кросовера Hyundai Creta

Найближчим часом компанія Hyundai офіційно представить новий кросовер з трьома рядами сидінь. А зараз незалежні дизайнери опублікували передбачуваний дизайн новинки, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Перші офіційні тизери кросовера Alcazar були опубліковані в кінці березня. На зображеннях видно, що новинка представляє семимісцевий версію кросовера Creta другого покоління. Виробник не показав передню частину авто, тому дизайнери додумали самі і припустили, що вона буде як у пятиместного кросовера.

Тизери говорять про те, що кросоверу збільшать колісну базу і зроблять широкі задні двері. За ними будуть додаткові віконця, які відсутні у п `моделі. Найбільше зміниться корми, на якій очікуються нові ліхтарі з оригінальним малюнком світлодіодних вогнів. Номерний знак буде кріпитися трохи вище, ніж на попередніх моделях. Так як кросовер семимісний, обвіс збільшиться в розмірах.

В першу чергу Hyundai Alcazar продаватимуть в Індії, і там же його будуть випускати. А от щодо поставок в інші країни інформації поки немає. Індійський Alcazar отримає ті ж мотори, що і місцева стандартна Creta – 140-сильний бензиновий турбомотор на 1,4 літра і 1,5-літровий турбодизель потужністю 115 к.с.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти