Toyota представила «заряджене» спортивне купе

Компанія Toyota представила новий GR 86. Автомобілі цієї моделі попередніх поколінь були продані в кількості понад 200 000 одиниць, тому виробник не став сильно змінювати авто, передає «Твоя МАШИНА» .

Дах і крила зроблені з алюмінію, щоб зменшити вагу машини. Також полегшили передні сидіння і глушники. Крім того, більш легка конструкція даху дозволила знизити центру ваги купе, що підвищило керованість автомобілем. В результаті маса машини становила 1270 кг.

Габарити нового GR 86: 4265х1775х1310 мм, колісна база – 2575 мм.

На заміну 2,0-літрового двигуна прийшов більший, на 2,4 літра потужністю 232 к.с. при 7000 об / хв і 250 Нм. Розгін до сотні став на 1,1 с швидше і склав 6,3 с. До двигуна йде 6-ступінчаста “механіка” або АКПП з такою ж кількістю передач.

Крім того, внесені поліпшення і в аеродинаміку автомобіля. Змінено чуйність рульового управління і підвіска – спереду McPherson, а ззаду – подвійна.

Салон же ідентичний Subaru BRZ, який дебютував на 5 місяців раніше GR 86. Відрізняється новинка тільки оббивкою і емблемою на рульовому колесі. Приладова панель має екран на 7 дюймів, а інформаційно-розважальна система – на 8 дюймів. Системи безпеки двох моделей ідентичні, при цьому GR 86 отримав набір систем допомоги водієві Subaru EyeSight.

На японський ринок Toyota GR 86 надійде восени. Після цього стануть відомі подробиці версій моделі для США і Європи.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти