У мережі з’явилися перші знімки оновленого універсала Kia ProСeed

У Південній Кореї зроблені шпигунські фото замаскованого автомобіля, повідомляє “Твоя МАШИНА” .

Знімки опублікував портал The Korean Car Blog. Це замаскований прототип Kia ProCeed, який компанія готує до рестайлінгу. У планах компанії Kia оновлення сімейства Ceed.

У соціальних мережах з’явилися припущення про зміни в зовнішньому вигляді і технічне оснащення автомобіля нового покоління.

Припускають, що оновлений ProCeed матиме змінені бампер, грати радіатора і оптику з іншого графікою. У салоні можлива поява нової інформаційно-розважальної системи іншого формату і збільшеним екраном до 10,25 дюйма.

Технічні характеристики зміняться з заміною двигунів. У лінійці моторів може бути новий “турбо” 4-х циліндровий з об’ємом 1,5 л, потужністю 160 к.с., а також турбомотор T-GDi на 1,6 л з системою зміни фаз газорозподілу CVVD, потужністю 180 к.с . Можливо застосування інноваційної трансмісії КПП iMT (Intelligent Manual Transmission), управління якою здійснюється без педалі зчеплення.

На ринку зараз пропонується автомобіль ProCeed з двома турбомоторами: об’ємом 1,4 л, з потужністю 140 к.с. і з об’ємом 1,6 л – 200 к.с.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти