Дешевий кросовер Kia за $ 13 000 отримав салон на 7 місць

Компактний кросовер Kia Sonet надійшов у продаж в кінці 2020 року. Це найдешевша модель Kia в лінійці SUV. Незважаючи на бюджетність, автомобіль має цікавий дизайн і добротне оснащення, пише «Твоя МАШИНА» .

Спочатку модель продавалася тільки в Індії, але зросла популярність вивела кросовер і на інші ринки. Тепер же сімейство моделі поповнилося ще більш практичною версією – на 7 посадочних місць.

На комфортному невеликому дивані в третьому ряду можуть розміститися дві людини. Він встановлений в багажному відсіку, через що місця для речей майже не залишилося. Але при необхідності диван можна скласти або навіть зняти, і тоді в розпорядженні буде багажник на 392 літри.

Причому доопрацьована НЕ версія для Індії, а варіант для експорту. Зараз він продається в Індонезії. Довжина нової Kia Sonet 7 так і залишилася 4120 мм, а колісна база становить 2500 мм. Їздить автомобіль на 16-дюймових колісних дисках. Додаткові місця – не єдине нововведення в машині. Крім них в салоні з’явилася система мультимедіа з екраном на 10,25 дюйма. Люк на даху прибрали з метою безпеки. В іншому ж новинка ідентична місному варіанті.

Під капотом залишилася колишня силова установка – 1,5-літровий атмосферник на 115 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою «механікою» або варіатором. Привід – тільки передній. Вартість такої версії починається від 13 700 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти