Hummer тепер відроджений і у вигляді позашляховика: відео

General Motors онлайн презентувала позашляховик Hummer EV SUV, повідомляє “Твоя МАШИНА” .

Нова модель виконана на базі пікапа, представленого в жовтні минулого року, це несуча платформа плоскої конструкції GM BT1. Габаритна довжина автомобіля більше 5,5 м.

Силовий агрегат позашляховика складається з 3-х електродвигунів, один розміщений спереду, два ззаду – сумарна потужність – 610 Нм (830 к.с.), піковий крутний момент – 15 592 Нм. Раніше для авто заявлялася більш висока віддача – 1000 к.с. Мотори працюють від батареї Ultium в 800 вольт, це у топової моделі, базова версія укомплектована батареєю потужністю 400 вольт. Запас ходу у базового позашляховика становить – 400 км, у топ версії – близько 500 км. Від вихідного пікапа, збережений “режим краба” – при його активізації все колеса спрямовані в одну сторону, що забезпечує рух машини по діагоналі.

За зовнішнім стилю машина нагадує знаменитий Hummer H2, що сходив з конвеєра в 2002 – 2009 роках. Корми хаммера оригінальна, вона виконана за формою кузова універсала. Ззаду на двері багажника підвішено масивне (22 дюйма) запасне колесо. Позашляховик повнорозмірний електричний мастодонт марки GMC, в новому виконанні.

Інтер’єр салону новинки не відрізняється від вихідної моделі. Незграбна форма передньої панелі, два великі екрани: поменше – 12,3 дюйма, для комбінації приладів, побільше – 13,4 – дисплей медіасистеми. Базова версія отримала систему підлозі автопілота Super Cruise. Салон розрахований на п’ять чоловік.

Початок продажів Hummer EV SUV в Північній Америці з 2023 року.

Вартість від 90 000 долл.

У 2024 року планують до виходу двомоторний варіант, вартістю 80 000 долл.

Про продажу на інших ринках, поки не оголошено.

Вихідний пікап, презентований в жовтні 2020 року, Hummer EV на ринок вийде в 2022 році.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти