У Китаї створили конкурента VW Golf GTI

Модель Lynk & Co 02 представили 3 роки тому як «піднятий» хетчбек Golf з двигунами потужністю 190 к.с. Технічно він повторив Volvo XC40, так як отримав ті ж результати по платформі і трансмісії. Однак з EGA йде найпотужніша версія моделі, для якої виробник відмовився від іміджу кросовера. Вона отримала назву Lynk & Co 02 Hatchback, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

У китайського бренду є досвід роботи з «надутими» моделями. У 2019 модельний ряд поповнився повнопривідним седаном Lynk & Co 03+. У нового хетчбека немає повного приводу, але під капотом такої ж 2,0-літровий турбомотор Drive-E потужністю 254 к.с. з 350 Нм. Він йде з «автоматом» Aisin.

Зовні новинка відрізняється від базової версії пластиковими елементами і агресивним дизайном бамперів. Кількість вихлопних патрубків збільшилася до чотирьох. Також перенастроїли підвіску – стійки McPherson спереду і багатоточкові ззаду, а кліренс зменшили.

Розгін до сотні займає 6,2 секунди, тобто на 0,3 секунди більше, ніж у седана 03+. Але в той же час результат близький до нинішнього Volkswagen Golf GTI потужністю 245 к.с. Однак відсутня інформація про максимальну швидкість і інтер’єрі автомобіля.

У продаж Lynk & Co 02 Hatchback надійде влітку. Спочатку машина буде тільки на ринку Китаю.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти