Банкрот SsangYong знайшов покупців

Південнокорейська компанія SsangYong оголосила про банкрутство ще в минулому році, не маючи фінансової можливості погашення кредиту в сумі близько 60 мільярдів вон. Щоб вийти зі сформованої ситуації почали пошуки інвестора.

Є інформація, що НААН Automotive Holdings висловила намір придбати частку в SsangYong, про це повідомляє Automotive News.

Будь-якої інформації про угоду немає, але відомо що НААН хоче інвестувати 250 млн. Доларів. Представник інвестора, відповідаючи на питання в інтерв’ю виданню сказав, що тривають “обговорення кількох бізнес-можливостей в Азії” і ще “ми не можемо коментувати ці обговорення в даний час, оскільки вони ще конфіденційні.” НААН багато років успішно реалізує китайські автомобілі в США. У минулому році компанія висловила намір реалізації зміненої версії Chery Exeed TXL під назвою Vantas. Пізніше ще оголосили про появу нового бренду T-GO, який в планах до запуску в США на кінець 2022 року. Компанія не оголосила, де будуть збиратися ці авто. І тому видання Automotive News висловило припущення, що HAAH зацікавлений інвестувати в SsangYows.

А представник HAAH розповів виданню, що “переглядають дати виробництва та продажу Vantas VX” і про це буде оголошено.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти