Яким буде новий Opel Mokka

Новий Opel Mokka буде доступний тільки в версіях з переднім приводом, з 3-циліндровим бензиновим двигуном з безпосереднім уприскуванням і турбонаддувом. Буде запропоновано дві версії агрегату: на 100 к.с. з 205 Нм і на 130 к.с. з 230 Нм. Серед коробок передач можна буде вибрати 6-ступінчасту механічну або 8-ступінчасту АКПП. Про це пише «Твоя МАШИНА» .

Також на ринку України буде версія Mokka-е з електромотором на 138 к.с. і батареєю ємністю 50 кВтг. Точної дати дебюту поки немає.

Базове виконання Mokka Edition обладнано системами ABS і ESP, круїз-контролем, шістьма подушками безпеки, розпізнаванням дорожніх знаків, стеженням за рядності, кондиціонером, камерою заднього виду, підігрівом передніх сидінь, 7-дюймовим сенсорним дисплеєм в салоні, фарами EcoLED і 16-дюймовими колісними дисками. Під капотом встановлений мотор на 100 к.с., що йде в парі з 6-ступінчастою МКПП.

Комплектація Mokka Elegance за доплату може бути обладнана клімат-контролем, бесьключевой доступом і запуском двигуна кнопкою, комбінованою оббивкою тканиною і еко-шкірою. Таке виконання буде оснащено агрегатом на 100 к.с. з «механікою» або на потужністю 130 л.с.в поєднанні з «автоматом».

Буде і спортивна версія Mokka GS Line. Можна буде встановити пакет Black Pack GS Line, який включає чорну обробку навколо фар, на дверях і бамперах, а також дах в контрастному забарвленні. Спортивна комплектація буде оснащуватися двигуном потужністю 130 к.с. і 8-ступінчастим “автоматом”.

І нарешті, Opel Mokka Ultimate. Вона пропонує систему Active Safety Brake, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, систему утримання Lane Positioning Assist, матричні світлодіодні фари Matrix LED, цифрову приладову панель з дисплеєм на 12 дюймів, мультімедійку NAVI PRO з тачскріном діагоналлю 10 дюймів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти