Volkswagen представив електрокар ID.6 на три ряди

Компанія Volkswagen представила для Китаю трьохрядовий електричний кросовер, передає «Твоя МАШИНА» .

Новий трьохрядовий ID.6 буде пропонуватися у версіях ID.6 Crozz і ID.6 X. Виробництво буде здійснюватися у співпраці з китайськими компаніями FAW і SAIC, кожна з яких візьме на себе конкретну модифікацію. Відрізнятися обидва виконання будуть тільки бамперами, оптикою і деякими іншими елементами. При цьому технічне оснащення буде однаковим.

ID.6 Crozz і ID.6 X побудовані на платформі MEB. Щоб вмістити третій ряд сидінь, колісну базу подовжили до 2965 мм, тому ID.6 став на 30 см довший моделей на тій же архітектурі.

Під капотом будуть розміщені один або два електродвигуни. У базовому виконанні буде встановлений один електромотор на 177 або 201 к.с. Розгін до сотні займе 9,3 або 9,1 секунди. Версії з двома моторами будуть мати потужність 305 к.с. і розгін до 100 км / год за 6,6 секунди. У будь-якої версії максимальна швидкість становитиме 160 км / год.

Серед батарей будуть запропоновані ємністю 58 або 77 кВтг. Запас ходу складе 435 або 590 км відповідно. Такі результати показує китайська система тестування NEDC, тому цифри ще можуть змінитися.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти